Forbrugerne har tillid til kødkvaliteten
En ny undersøgelse viser, at danskerne har stor tillid til, at kød fra køledisken er i orden. Det viser en ny undersøgelse
Når vi danskere handler ind, har vi tillid til, at det ferske kød, der ligger i køledisken, er i orden.
Det viser en ny undersøgelse, som Landbrug & Fødevarer har fået lavet i hvert fald. Det skriver Landbrug & Fødevarers webmagasin Foodculture.dk.
- Undersøgelsen blev foretaget under hestekødsskandalen og lige efter Borgens kontroversielle tv-afsnit om medicinrester i svinekød, men selv ikke dét fik forbrugerne til at tvivle på kødet i supermarkedet. Der er stadig fuld tillid til både landmænd, virksomheder og myndighedernes kontrol, siger forbrugerøkonom i Landbrug & Fødevarer Marianne Gregersen til Foodculture.dk.
Her kan du læse Landbrug & Fødevarers analyse af markedet for fersk kød.