Gourmetmad på Gl. Estrup

Landbrugsmessen Gl. Estrups faste fødevaretema har i år titlen Smagen af Østjylland, hvor der sættes fokus på lokalt producerede fødevarer

Landbrugsmessen Gl. Estrup er klar til at holde årets store messe lørdag den 25. og søndag den 26. maj.

Landbrugsmessen og Dansk Landbrugsmuseum har inviteret gårdbutikker og producenter fra hele Østjylland til at bidrage til udstilling af et overflødighedshorn af lokalt producerede fødevarer som kød, fjerkræ, fisk, grøntsager, frugt, brød, mejeriprodukter, øl, vin, chokolade med videre.

Hver enkelt deltager synliggøres med produkt, navn og geografisk placering i Østjylland.

Flere kokke i køkkenet

I tilknytning til udstillingen opstilles der et messekøkken à la »Spise med Price«, hvor kokke fra kendte restaurations- og krokøkkener begge messedage kreerer forskellige menuer på baggrund af lokale råvarer.

Ud over at deltage på udstillingen får producenter også mulighed for at være sponsor af råvarer til messekøkkenet, hvor de sponserede produkter under tilberedningen bliver præsenteret med leverandør, historie, autenticitet og specielle egenskaber af temaets konferencier, som er Per Mandrup, AgroTech, der er tidligere teammanager for kokkelandsholdet.

Læs også