Dørene åbner snart hos Nordsjællands Maskinforretning

Den lukkede Axel Kofoeds Maskinforretning i Skævinge er blevet købt af Ole Roed Jakobsen

Der kommer nu nyt liv i den lukkede Axel Kofoeds Maskinforretning i Skævinge.

Forretningen er nemlig blevet købt af Ole Roed Jakobsen og genopstår som Nordsjællands Maskinforretning A/S med Deutz-Fahr som traktormærke. Og han er klar til at byde kunderne velkommen lørdag den 13. april.

- Lejligheden bød sig og den personlige timing var rigtig. Jeg har som alle Axels kunder altid fået en rigtig god modtagelse og god service, når jeg kom og besøgte Axel i hans forretning. Det koncept med god service og høj kvalitet vil jeg gerne værne om og bringe med over i min nye forretning, for det er vigtige begreber, siger Ole Roed Jakobsen i en pressemeddelelse.

Og han tror naturligvis på forretningens fremtid:

- Der vil altid være behov for fødevareproduktion, græsset skal slås og sneen ryddes, så der er behov for maskiner, redskaber og god service.

Indtil videre kan Nordsjællands Maskinforretning skrive Kverneland, Deutz-Fahr og Tanco på salgsmappen, hvor der også findes flere velkendte navne på have-parkmaskiner.

Desuden fulgte der en del Case-reservedele med handlen.

- Jeg tror, vi kan levere reserve- og servicedele til stort set alle Case-modeller fra de seneste 30 år, lyder det fra Ole Roed Jakobsen.

Læs også