Patriotisk Selskab lægger afstand til ministermøde

Formanden for Patriotisk Selskab, Peter Cederfeld de Simonsen, tror ikke på, at et møde med Mette Gjerskov (S) vil have nogen effekt

Fødevareminister Mette Gjerskov (S) gæster onsdag den 24. oktober Centrovice, hvor fynske landmænd blandt andet får mulighed for at stille spørgsmål til ministeren.

Hos Patriotisk Selskab lægger formand Peter Cederfeld de Simonsen imidlertid afstand til ministermødet.

- Hun ønsker jo ikke dialogen. Det har hun vist mange gange ved sine politiske holdninger, initiativer og udtalelser. Derfor tror vi ikke, at et møde med ministeren flytter noget, lyder det således fra Peter Cederfeld de Simonsen.

Formanden er ikke i tvivl om, at mange landmænd sidder med en lang række spørgsmål, som de gerne vil høre ministerens svar på.

- Debatmødet er kommet i stand efter en henvendelse fra ministeren til Centrovice. Patriotisk Selskab har ikke modtaget en henvendelse og holder derfor ikke noget møde, men Centrovice har indbudt alle landmænd, der ønsker at deltage – blot man tilmelder sig, herunder også Patriotisk Selskabs medlemmer, hvilket er pænt af Centrovice, konstaterer Peter Cederfeld de Simonsen.

Han påpeger imidlertid, at et møde sandsynligvis ikke vil ændre på forholdet til Mette Gjerskov:

- Der er kommet en afgrundsdyb kløft mellem os og ministeren og hos Patriotisk Selskab tror vi ikke, at et møde kan ændre dette.

Mødet hos Centrovice i Vissenbjerg finder sted onsdag den 24. oktober fra klokken 17.00 til 18.30.

Læs også