L&F: Ros til Sohn for Finansieringsbank

Direktør i Landbrug & Fødevarer Søren Gade mener, at Ole Sohn (SF) har gjort en stor indsats som erhvervs- og vækstminister

Erhvervs- og vækstminister Ole Sohn (SF) har meldt ud, at han stopper i dansk politik efter næste valg – og at han træder tilbage som minister, hvis den nye formand for SF ønsker det.

I kølvandet på hans beslutning konstaterer Landbrug & Fødevarer, at Ole Sohn fortjener ros og tak for sin indsats som erhvervs- og vækstminister.

- Ole Sohn skal have ros for sit arbejde med at etablere Landbrugets Finansieringsbank. Banken er en vigtig brik i bestræbelserne på at hjælpe gældstunge landmænd igennem en fastfrossen finansiel sektor. Det giver samtidig håb om, at også unge landmænd med bæredygtige projekter i fremtiden kan få finansiering til bedriften, og dermed være med til igen at skabe vækst i Danmark, lyder det således fra direktør i Landbrug & Fødevarer Søren Gade.

- Ole Sohn har haft stor fokus på de små og mellemstore virksomheders problemer med finansiering, og de vækstmuligheder, der ligger netop i disse virksomheder til gavn for både produktion og beskæftigelse. Det fokus håber vi regeringen vil fortsætte, ligesom arbejdet med virksomhedsobligationer er vigtigt at videreføre.

Læs også