Høstdag på Kongsgården for hele familien

Det er høsttid på Kongsgården i Vester Broby – og den roe- og kartoffelmark, som en masse børn var med til at så i foråret, skal høstes

Mandag den 15. oktober inviterer 4H Øst alle interesserede til høstdag på Kongsgården fra klokken 10.00 til 13.00. Besøgende skal hjælpe med at tage roer og kartofler op. Det bliver også muligt at se hestene arbejde i marken.

- Vi har et godt samarbejde med det gamle landbrug, der vil komme med deres gamle redskaber og heste og give de besøgende et godt indblik i landbrugets udvikling igennem de sidste mange år, fortæller Hanne Andersen, som er én af de frivillige bag arrangementet.

Tag varmt tøj og madpakke med

Ud over en pragtfuld dag i marken, kan man få en tur i hestevogn, tilberede kartofler og pandekager på bålet, presse æblesaft eller nyde en gåtur i de smukke omgivelser.

- Vi håber at mange børn, forældre og bedsteforældre har lyst til at komme til høstdag på Kongsgården, Strandvejen 11, Vester Broby, 4180 Sorø, fortsætter Hanne Andersen, som opfordrer til at besøgende tager varmt tøj på og medbringe en madpakke.

Deltagelse i arrangementet er gratis.

Læs også