Tur til Israel byder på besøg hos effektive kvægbrug

Landbrugsinteresserede kan komme på en spændende faglig og kulturel rejse til Israel med dansk rejseleder

Sammen med eksperten i rejser til Israel, Tikva Travel, har ndhtxtfoto planlagt en otte dage lang tur til Israel.

Israel er et forholdsvis lille land, og i løbet af de otte dage kommer deltagerne godt omkring i det faglige program med hovedvægt på malkekvæg. Samtidig kommer deltagerne lige forbi alle de kendte seværdigheder, så der venter også en stor kulturel oplevelse.

Turen omfatter besøg i topmoderne besætninger med malkekvæg, besøg i besætning med malkegeder, en kibbutz med fiskeopdræt og et kvægavlsfirma.

Dansk leder

Bjarne Rune, der er dansktalende medarbejder ved AFI Milk, som fremstiller og sælger malkeudstyr samt andet udstyre til management i malkekvægsbesætninger, står klar til at fortælle om sit liv og arbejde i Israel.

Turen foregår i moderne langtursbus, og overnatning foregår på gode tre-stjerners hoteller. Selv om programmet er godt fyldt op, bliver der også tid til at slappe af og snuse til atmosfæren i blandt andet Jerusalem, Bethlehem, Negev-ørkenen, Det røde Hav, Nazareth, Golan-højderne og storbyen Tel Aviv ved Middelhavet.

Niels Damsgaard Hansen er rejseleder på turen, og der er også en lokal dansktalende guide med.

Tilmelding sker til Niels Damsgaard Hansen på mobil 51 71 41 58 eller mail: ndh@ndhtxtfoto.dk efter først-til-mølle-princippet.

Sidste frist for tilmelding er den 1. november.

Du kan læse mere om programmet på www.ndhtxtfoto.dk

Læs også