Formand: - Dyrskuet i Varde fortsætter

Skuet skal dog ikke ligge i pinsen næste år

- Jeg er ikke i tvivl om, at der også er dyrskue i Varde i 2013.

Så klar er meldingen fra skuets formand, Henrik Bertelsen, forud for et evalueringsmøde, hvor landbruget selv skal evaluere dette års skue og vurdere, hvad man vil fremover.

I løbet af fredagen på årets skue lød der mange kritiske røster fra maskinudstillerne. Der var ganske enkelt for få besøgende om eftermiddagen, da først skolebørnene og børnehaverne var taget hjem.

Det blev så væsentligt bedre om lørdagen, hvor der igen var masser af liv på pladsen:

- Havde vejret nu været syv grader koldere, og var skuet ikke holdt i pinsen, ville der helt sikkert være kommet flere, vurderer Henrik Bertelsen, og det ligger allerede nu fast, at skuet ikke skal holdes i pinsen næste år.

Dyrene det bærende

- Det er jo altid noget, der er godt, mens der er andet, der er mindre godt, men nu sætter vi os ned og kigger på tingene og får et overblik over, hvordan det er gået, fortæller formanden.

Der bliver nu samlet op på tallene og tingene vurderet:

- Jeg tror ikke på, det er muligt at afvikle skuet over en enkelt dag. Det er der alt for mange dyr til, og dyrene er netop det bærende på skuet, hvor vi har en stor kreds af dyreudstillere, og det er helt sikkert dem, vi skal bygge skuet på, fastslår Henrik Bertelsen inden det evaluerende møde.

Læs også