Salling Grovvarer siger farvel til forretningsfører

Kemien var der ikke, lyder det fra bestyrelsesformand i Salling Grovvarer efter fyring af forretningsføreren gennem 2,5 år, Arne Trinderup.

I går mandag ophørte samarbejdet mellem Arne Trinderup og det uafhængige grovvareselskab Salling Grovvarer, der i regnskabsåret 2010/2011 omsatte for 185 millioner kroner.

I en kortfattet meddelelse fra selskabet, der har hovedkontor i Breum ved Roslev lyder det i dag, at samarbejdet stopper efter gensidig aftale, og at salgskonsulent Mogens Vestergaard er konstitueret som daglig leder.

Bestyrelsesformand hos Salling Grovvarer, Kaj Christensen, uddyber dog over for Effektivt Landbrug, at samarbejdet er stoppet på grund af samarbejdsvanskeligheder. Det gælder både over for medarbejdere og over for bestyrelsen, forklarer han.

- Der er ikke en konkret episode, som gør, at vi blev enige om, at det er bedst at stoppe samarbejdet. Det er mange bække små som gør det. Kemien var der bare ikke, og i sådan nogle tilfælde, så er det bedst at stoppe samarbejdet, siger Kaj Christensen.

Han fortæller også, at selskabet har sorte tal på bundlinjen, at forretningen stadig er sund og at Salling Grovvarer fortsat har alle intentioner om at forblive uafhængige. Inden for to-tre uger forventer han, at man er klar til at præsentere sin nye forretningsfører. Arne Trinderup blev  forretningsfører hos Salling Grovvarer i december 2009. Han kom fra en stilling som produktionskonsulent hos Hornsyld Købmandsgård.

Læs også