Røstofte åbner i Sakskøbing

Med overtagelsen af Maskincenter Sakskøbing får Røstofte Maskinforretning Claas-forhandling på hele Sydsjælland og Sydhavsøerne.

Med virkning fra 1. marts i år skiftede Røstofte Maskinforretning 23 års forhandling af John Deere ud med Claas-produkterne.

Fra 1. maj får forretningen ved Vordingborg, som dækker Sydsjælland, yderligere udvidet markedsområdet. Om knap en måned overtages nemlig den hidtidige Claas-forhandler på Lolland-Falster og Møn, Maskincenter Sakskøbing.

- Vi overtager hele afdelingen med værksted og reservedele, ligesom også de fire erfarne Claas-folk i afdelingen følger med til det nye set-up, fortæller maskinhandler Dan Nielsen, Røstofte Maskinforretning.

Som salgsmand i Sakskøbing tilknyttes Uffe Jørgensen, der gennem en del år har været sælger hos Røstofte Maskinforretning.

Røstofte Maskinforretning har 21 ansatte, og for at markere skiftet til Claas med forhandling på hele Sydsjælland og Sydhavsøerne vil der blive afholdt åbent hus i forretningen ved Vordingborg den 24. maj.

Læs også