Jordbank Mors bliver en realitet

Landmænd på Mors har afholdt møde for øens landmænd på Morsø Landbrugsskole. Emnerne var blandt andet den økonomiske situation i erhvervet og mulighederne for jordfordeling på øen, så jorden kan samles omkring de enkelte ejendomme. Det vil give mindre udgifter til kørsel til og fra markerne, og det vil skåne vejene.Der var mødt 85 op til mødet, og Karl Kudsk, medlem af arrangørgruppen, fortæller, at der var mange positive tilkendegivelser overfor projektet.Jord på nettet

Det er John Jeppesen, Landinspektørcentret Jeppesen A/S i Nykøbing på Mors, der bliver ankermand for jordfordelingen. Indtil videre kan man melde ind til ham, maile, ringe eller komme på kontoret, hvis man vil være med i jordfordelingen.Allerede nu er der lagt et simpelt oversigtskort på hjemmesiden www.jordbankmors.dk, hvor man kan registrere arealer, som man vil afhænde eller bytte. Her har ejendomsmæglere også mulighed for at registrere arealer, der er til salg. - Vent ikke på naboen gør det, opfordrer John Jeppesen, der er spændt på, hvordan Jordbank Mors vil udvikle sig.  Landinspektørerne vil være behjælpelige med papirarbejde og rådgivning i forbindelse med jordfordeling.

Landmænd på Mors har afholdt møde for øens landmænd på Morsø Landbrugsskole. Emnerne var blandt andet den økonomiske situation i erhvervet og mulighederne for jordfordeling på øen, så jorden kan samles omkring de enkelte ejendomme. Det vil give mindre udgifter til kørsel til og fra markerne, og det vil skåne vejene.

Der var mødt 85 op til mødet, og Karl Kudsk, medlem af arrangørgruppen, fortæller, at der var mange positive tilkendegivelser overfor projektet.

Jord på nettet
Det er John Jeppesen, Landinspektørcentret Jeppesen A/S i Nykøbing på Mors, der bliver ankermand for jordfordelingen. Indtil videre kan man melde ind til ham, maile, ringe eller komme på kontoret, hvis man vil være med i jordfordelingen.

Allerede nu er der lagt et simpelt oversigtskort på hjemmesiden www.jordbankmors.dk, hvor man kan registrere arealer, som man vil afhænde eller bytte. Her har ejendomsmæglere også mulighed for at registrere arealer, der er til salg.

- Vent ikke på naboen gør det, opfordrer John Jeppesen, der er spændt på, hvordan Jordbank Mors vil udvikle sig.  

Landinspektørerne vil være behjælpelige med papirarbejde og rådgivning i forbindelse med jordfordeling.

Læs også