Europæisk bronze til fynsk maskinfører

Ved det nyligt afholdte Case Rodeo Paris, hvor godt 30 maskinførere fra 10 europæiske lande i Frankrig dystede om titlen som Europas bedste til at betjene skridtstyret minilæsser på bælter, rendegraver, 25 tons bæltegravemaskine og gummiged, opnåede entreprenør Per Jensen, Munkebo, en flot tredjeplads.- Det var første gang, jeg var med til dette store arrangement, der afholdes af Case Construction, fortæller Per Jensen. Sammen med sælger Torben Johansen fra Ringe Maskinforretning og en fotograf var i byernes by.- Det gjaldt om at udføre forskellige opgaver med de forskellige maskintyper på kortest mulig tid, og 1., 2., og 3. pladsen gik til dem, der samlet havde den bedste tid. Med gummiged fik jeg tillagt to minutters straftid, mens resten gik fejlfrit, og det blev altså til en samlet 3. plads, siger Per Jensen.Erfaren maskinfører

Par Jensen startede som selvstændig entreprenør 1. marts 1986 og har således haft 25 års jubilæum i år.- Jeg startede med en rendegraver, men i dag har jeg alle nødvendige maskiner, lige fra minigraver og op til en 25 tons bæltegravemaskine, fortæller han. For øjeblikket har jeg kun en ansat foruden mig selv - plus nogle, jeg lejer ind, når der er behov for det.

Ved det nyligt afholdte Case Rodeo Paris, hvor godt 30 maskinførere fra 10 europæiske lande i Frankrig dystede om titlen som Europas bedste til at betjene skridtstyret minilæsser på bælter, rendegraver, 25 tons bæltegravemaskine og gummiged, opnåede entreprenør Per Jensen, Munkebo, en flot tredjeplads.

- Det var første gang, jeg var med til dette store arrangement, der afholdes af Case Construction, fortæller Per Jensen. Sammen med sælger Torben Johansen fra Ringe Maskinforretning og en fotograf var i byernes by.

- Det gjaldt om at udføre forskellige opgaver med de forskellige maskintyper på kortest mulig tid, og 1., 2., og 3. pladsen gik til dem, der samlet havde den bedste tid. Med gummiged fik jeg tillagt to minutters straftid, mens resten gik fejlfrit, og det blev altså til en samlet 3. plads, siger Per Jensen.

Erfaren maskinfører
Par Jensen startede som selvstændig entreprenør 1. marts 1986 og har således haft 25 års jubilæum i år.

- Jeg startede med en rendegraver, men i dag har jeg alle nødvendige maskiner, lige fra minigraver og op til en 25 tons bæltegravemaskine, fortæller han. For øjeblikket har jeg kun en ansat foruden mig selv - plus nogle, jeg lejer ind, når der er behov for det.

Læs også