Færre men festligt

Stemningen blandt de 800 gæster var i top ved årets Land-Live koncert ved Gl. Krogård i Såderup.

At der »kun« var 800 i teltet ved årets Land-Live koncert mod tidligere op imod et par tusinde gæster, afspejlede sig ikke i feststemningen. Nærmere tværtimod.

Arrangørerne fra Centrovice var enige om, at det var en af de mest stemningsfyldte af de nu ialt syv gårdkoncerter. Måske af samme årsag slog ølsalget rekord, målt i forhold til antallet af festdeltagere.

- Jeg tror, det er den bedste aften, vi har holdt. Der var en god stemning lige fra starten, ikke mindst takket være Karina »Musik« og hendes nye makker. Samtidig gjorde det mindre telt, at folk bedre fik varmen, og i det hele taget bedre kunne føle sig hjemme og nå at opdage, hvem der også var med til festen, siger Vibeke Nielsen fra styregruppen bag arrangementet.

Fra finanskrisen
Selvfølgelig beklager hun samtidig, at det var nødvendigt at skalere rammerne ned, da det i foråret viste sig, at interessen for at købe billetter ikke var den samme som tidligere år.

- Det er nok efterdønningerne af finanskrisen, som har fået folk til at holde læderet i lommen. Men også fra sponsorsiden var der ikke samme opbakning i år. Derfor har det været en sværere proces at få arrangementet på plads, men på den baggrund er det så en fornøjelse, at de så alligevel gik rigtigt godt. Og at det nok er en størrelse, som skal føre Land-Live videre, vurderer Vibeke Nielsen.

Hun glæder sig især over den store lokale interesse fra både landmænd og andre beboere i området. Det vidner om vigtigheden af kontakten til omverdenen, ved, som i dette tilfælde, på en spændende måde at vise et lokalt produktionslandbrug frem.

Læs også