Ny skårlægger til 80 hektar græs

Der blev skårlagt græs for fuld kraft forleden hos mælkeproducent Rene de Haan i Kærbølling ved Skærbæk. Han har netop fået leveret en ny bugseret skårlægger fra Lely i form af en Splendimo 550 P. Rene de Haan´s far Piet var chauffør på de 50 hektar der skulle ”under kniven” af i alt 80 hektar på bedriften der har 170 malkekøer. Rene de Haan valgte Lely´en på grund af den store kapacitet og arbejdsbredde på 5,5 meter, der samtidig ikke kræver en stor traktor. Transportbredden er 2,5 meter.Iwer Dall fra Lely oplyser, at skårlæggeren blev lanceret i Tyskland for to år siden og nu er solgt i et større antal i Skandinavien. Eksemplaret hos Rene de Haan er et af de første i Danmark.  Iwer Dall fremhæver især skårlæggerens forskudte to forskudte knivbjælker, der giver god jordfølingsevne ved stor arbejdsbredde, og det lille effekt-forbrug i forbindelse med traktor. Samtidig den store kapacitet, der gør den ideel til 80 hektar og opefter.

Der blev skårlagt græs for fuld kraft forleden hos mælkeproducent Rene de Haan i Kærbølling ved Skærbæk. Han har netop fået leveret en ny bugseret skårlægger fra Lely i form af en Splendimo 550 P.

Rene de Haan´s far Piet var chauffør på de 50 hektar der skulle ”under kniven” af i alt 80 hektar på bedriften der har 170 malkekøer. Rene de Haan valgte Lely´en på grund af den store kapacitet og arbejdsbredde på 5,5 meter, der samtidig ikke kræver en stor traktor. Transportbredden er 2,5 meter.

Iwer Dall fra Lely oplyser, at skårlæggeren blev lanceret i Tyskland for to år siden og nu er solgt i et større antal i Skandinavien. Eksemplaret hos Rene de Haan er et af de første i Danmark.  Iwer Dall fremhæver især skårlæggerens forskudte to forskudte knivbjælker, der giver god jordfølingsevne ved stor arbejdsbredde, og det lille effekt-forbrug i forbindelse med traktor. Samtidig den store kapacitet, der gør den ideel til 80 hektar og opefter.

Læs også