Valgkamp til formandspost i gang - men kun én kandidat

Nordjysk forundring over Østlige Øer og Centrovices rolle som jordemoder til modkandidat til Niels Jørgen Pedersen om formandsposten i Landbrug & Fødevarer.

Valgkampen til formandsposten i Landbrug & Fødevarer er skudt i gang. Og det på trods af, at der kun er én officiel kandidat, nemlig fungerende formand, Niels Jørgen Pedersen.

Lørdag mødtes en række stærke kræfter dog »et sted i Jylland« for at få sat en modkandidat endelig i spil. Ifølge Effektivt Landbrugs oplysninger deltog både Niels Rasmussen, Centrovice og Fjerkræraadets formand, Martin Merrild. Begge nævnes på rygtebørsen som potentielle udfordrere.

Samtidig har Nordjysk Landbrug og Agri Nord indkaldt til valgkampmøde i Aalborg den 16. maj. Nordjyderne bakker Niels Jørgen Pedersen op og udtrykker samtidig forundring over Østlige Øer og Centrovices rolle i kandidatspillet.

 - Jeg er noget forundret over, at man allerede fra både Østlige Øer og fra Centrovice peger på en anden kandidat som ny formand, uden at man har hørt fra ham selv, hverken hvad han står for eller hvad han vil med Landbrug & Fødevarer, siger Henrik Dalgaard, formand for Nordjysk Landbrug og næstformand i Agri Nord.

Læs også