Plads til 1200 ved Land-Live

Arrangørerne af Land-Live er klar med programmet for denne sommers arrangement, som finder sted på Østfyn.

Land-Live er en årligt tilbagevendende musikbegivenhed, som finder sted på et fynsk kvægbrug – et nyt sted hvert år. Aftenen starter med fællesspisning i et stort telt. Under spisningen spiller Land-Live’s husmusikant, Karina Musik, som hvert år sponserer sin musik til Land-Live. Herefter følger aftenens øvrige program bestående af typisk to kendte danske kunstnernavne. Gennem tiden har der været besøg af På Slaget 12, Tørfisk, Fenders, Rattlesnake, Jordans Drive, Shu-bi-dua, Lars Lilholt og Dodo and the Dodos .

Bag koncerten, der har til formål at skabe rum for konstruktiv dialog mellem by og land omkring betingelserne for fremtidens moderne landbrugsproduktion i Danmark, står en gruppe frivillige ved landboforeningen Centrovice.

Land-Live lytter
Arbejdsgruppen bag Land-Live har anerkendt, at der har lydt kritik af arrangementets størrelse - at det var blevet »for stort«, og at man dermed ikke fik samme intense oplevelse som tidligere.

- Vi har lyttet til kritikken og har taget den til os, siger Vibeke Nielsen fra arbejdsgruppen. Derfor planlægger vi et Land-Live fredag den 17. juni hos Sophia og Palle Bjerggaard Hansen, Ullerslev, med ca. 1200 gæster, som var dér, hvor de positive tilbagemeldinger toppede.

- Det betyder, at der hurtigere end ellers kan blive udsolgt, så hvis man påtænker at skulle til Land-Live, er det en god idé at sikre sig billetter snart. Grupper på minimum otte personer kan reservere bord. Information om alt dette findes på www.land-live.dk eller ved at ringe til Birthe Nielsen, Centrovice, på telefon 7015 9900.

Dette års program indledes med »Turtelduoen« (Karina Musik med makker), der underholder under spisningen. Derpå overtager gruppen »The Powls«, og aftenen slutter i selskab med »På Slaget 12«, der er sikre leverandører af velklingende dansemusik.

Belært af sidste års kaos omkring spisningen bliver der i år buffet tre steder, så der er god plads og rigeligt af mad.

Læs også