Stærkt tilbage på entreprenørsiden

NY FORHANDLING: Maskinforretningen Agrotek i Hobro er med forhandlingen af Case Construction tilbage som en fuldt leveringsdygtig samarbejdspartner til entreprenørbranchen.

Maskinforretningen Agrotek i Hobro har været på en længere rejse med forhindringer på vejen i forhold til at handle med entreprenørmaskiner.

Derfor er de glade for nu at kunne tilbyde et fuldt program lige fra mindre minigravere, læssemaskiner og rendegravere til dumpere, dozere og gummigede fra Case Construction.

- Case Construction har et godt ry i branchen. Det er et kendt mærke, siger maskinhandler Jimmi Ravnborg.

Under fusionen til Agrotek mistede de forhandlingen af New Hollands entreprenørmaskiner. Derefter blev de Fiat Kobelco-forhandlere, indtil der blev taget beslutning om, at Fiat Kobelco kun skulle forhandles i Østen.

Så kom finanskrisen, og handlen med entreprenørmaskiner gik helt i stå.

Godt nok har de hele tiden haft forhandlingen af Bobcat, men de leverer ikke rendegravere, som altid har været en stor artikel for forretningen.

Første Case Construction-forhandler i Danmark
Importør af Case Construction er selskabet Conmac, der er ejet af Helms TMT Center i Lind, der har overtaget importen efter Scan Truck, Skive.

De er nu ved at opbygge et forhandlernet i Danmark, og Agrotek i Hobro er udpeget som den første.

Maskinhandlerne Jimmi Ravnborg og Ole Grøn har været på kursus, og de glæder sig til at præsentere det nye program, når der er Åbent Hus i maskinforretningen den 9. december.

Specialister

Agrotek, der har handlet med entreprenørmaskiner i mange år, har allerede både know-how, reservedelslager og værktøj til de nye maskiner.

De har også specialisten Bent Husum, der nu får en ny servicevogn med Case Constructions logo på siden.

Den 8. december har maskinforretningen inviteret omkring 80 landmand, entreprenører, håndværkere og maskinstationer til en informations-dag om de nye maskiner.

Her vil salgschef for Case Construction i Danmark, Kim Damgaard, gennemgå maskinerne.

Maskinforretningen Agrotek, Hobro, byder indenfor til Åbent Hus den 9. december i butik og værksted på Lupinvej fra klokken 10 til 22.

I den anledning præsenterer de Case Construction entreprenørmaskinerne, de netop har fået forhandlingen af. Salgschef for Case Construction i Danmark, Kim Damgaard, er i huset for at fortælle kunderne mere om programmet.

Derudover er der Valtra-traktorer, græsredskaber fra Pöttinger og sprøjter fra Hardi samt repræsentanter fra firmaerne.

En hyggelig dag
Det er også muligt at finde gode tilbud i butikken.

- Vi har altid gode tilbud, smiler maskinhandler Niels Vestergaard, der glæder sig til at møde kunderne og få en god snak.

De 23 ansatte er også klar til en snak i løbet af dagen. Det er det, det handler om, når der er åbent hus.

Der bliver også mulighed for at få en bid mad. Fra klokken 11 til 13.30 er der frikadeller med stuvet hvidkål, og hele dagen serveres der glögg og æbleskiver.

Læs også