John Deere-forhandler udvider med ny afdeling

MASKINSALG: Bredebro Maskinhandel ApS udvider med ny afdeling i Vojens og bliver dermed forhandler i hele Syd- og Sønderjylland.

Den økonomiske krise har kunnet mærkes i landbruget og maskinbranchen. Men flere steder er optimismen og troen på vækst i fremtiden i behold. Ikke mindst hos den autoriserede John Deere-forhandler, Bredebro Maskinhandel ApS, der nu udvider med en ny afdeling i Vojens.

I forbindelse med John Deere´s omlægning af forhandlerstrukturen i Danmark, blev Bredebro Maskinhandel en af de forhandlere, der også fremover og i styrket regi, skal sælge de grønne traktorer og landbrugsmaskiner, der ligger lunt i salgsstatistikkerne.

Udvidelsen med afdelingen i Vojens markerer samtidig et igangværende generationsskifte hos Bredebro Maskinhandel, der blev etableret for 40 år siden af Birgit og Jørgen Jørgensen, og hvor sønnen Finn Jørgensen i dag er indehaver med 50 procent af virksomheden, mens den seneste indtrådte forretningspartner Brian Brødsgaard ejer en fjerdedel af virksomheden. Efter generationsskiftet vil de to hver eje 50 procent af virksomheden – et generationsskifte, der forventes gennemført omkring nytår.

- Vi påbegyndte generationsskiftet for tre år siden, da jeg trådte ind i virksomheden. Og muligheden for udvidelse kom nu på grund af John Deeres forhandlerpolitik, forklarer Finn Jørgensen, der ikke lægger skjul på, at han ønsker at have så stærkt fokus som overhovedet muligt på John Deere.

Supplerer hinanden godt
Brian og Finn er både kolleger og gamle skolekammerater, der går helt tilbage til et ophold på en teknisk efterskole på Fyn. Og mens Finn gik industrivejen indenfor jernindustrien, er Brian uddannet landmand har en årrække arbejdet for Landscentret indenfor administration og strategi.

- Jeg føler vi supplerer hinanden godt. Jeg kan trække på Brian´s kvalifikationer, der gør at det hele hænger sammen, forklarer Finn Jørgensen.

Udvidelse i Vojens
700 kvadratmeter værksted og 100 kvadratmeter kontor i en ombygget og moderniseret erhvervsbygning på adressen Industriparken 10, Vojens.

Det bliver rammerne om den nye John Deere-afdeling, der skal servicere den østlige del af kundekredsen.

- Der vil blive tilknyttet en fast sælger samt en værkfører og tre mekanikere i afdelingen, forklarer Brian Brødsgaard, der selv ligeledes ofte vil være at finde i den ny afdeling.

Læs også