Svenne er blevet Valtra-forhandler

MASKINHANDEL: Brørup Traktor & Maskincenter har udvidet programmet og er blevet autoriseret Valtra-forhandler. Maskinforretningen vil fortsat også være autoriseret Deutz-Fahr-forhandler, hvor de to mærker skal supplere hinanden.

10.10.10 – en dato der er nem at huske. Det bliver den også hos Brørup Traktor & Maskincenter, der nu udvider sit traktorforhandling markant med hele programmet fra Valtra, som man fremover nu er autoriseret forhandler af pr. 10. oktober 2010 – med tyvstart i denne uge, hvor importøren Lantmännen Maskin – LMB Danmark A/S var forbi med flag og første demo-model Valtra-traktor.

I forvejen er maskinforretningen i det sydjyske autoriseret forhandler af Deutz-Fahr, og det bliver der ikke ændret på:

- Deutz-Fahr har et fint program i de mindre traktorer, men vi savnede at kunne tilbyde traktorer fra især 225 hk og opefter. Vi så os om efter et anerkendt kvalitetsmærke, og der var valget af Valtra oplagt. Der kører en hel del Valtra´er her i området ligesom mærket kan skræddersyes til forskellige formål, forklarer indehaver Svend Aage Jensen, eller blot Svenne, der sammen med Kurt Eg, ejer Brørup Traktor & Maskincenter.

Svenne understreger, at de to mærker Valtra og Deutz-Fahr fortsætter sideløbende i forretningen, hvor han mener det supplerer hinanden fint.

Positive forventninger
Hos Lantmännen Maskin – LMB Danmark A/S er man glad for at have fået endnu en forhandler i det sydjyske – ikke mindst da nye forhandlere er blevet lidt af en sjældenhed her midt i krisen.

- Det er lang tid siden vi har skullet finde nye forhandlere. Men her i området er der mange mælkeproducenter som vi henvender os meget til. Det er et stærkt for Valtra her i området, og samtidig ser vi Brørup Traktor & Maskinhandel som en både ung og driftig maskinforretning – og dem er der brug for her i Danmark, forklarer John Arildsen, Brand Manager Valtra, LMB Danmark A/S.

Læs også