Tillykke med de første 25 år

JUBILÆUM: I et kvart århundrede har Haderslev-virksomheden Torben Clausen A/S haft succes med entreprenørarbejde. Det blev fejret med stor interesse.

Strømmen af venner, familie og forretningsforbindelser var allerede fra festens begyndelse relativ massiv, da makkerparret Torben Clausen og Helge Godtfeldt bød velkommen til fejringen af deres entreprenør-virksomhed, Torben Clausen A/S' 25 års jubilæum.

- Det har været 25 spændende år. Virksomhedens udvikling har været lidt som et puslespil, hvor nye brikker er kommet til måned efter måned. Og så har det for mit vedkommende været ekstra interessant at være med, fordi mit arbejde er min hobby, sagde Torben Clausen, mens han havde travlt med at tage imod blomster, gaver, knus og kram fra nyankomne gæster.

Torben Clausen overtog virksomheden ved Haderslev i 1985 af sin far, der dengang havde containerservice og affaldshåndtering som sine specialer. Siden er der kommet en del flere specialer til; blandt andet knusning af byggematerialer, samt udgravning til gylletanke og stalde. For to et halvt år siden sagde Helge Godtfeldt ja tak til tilbuddet om at blive forretningspartner i firmaet efter at have arbejdet som maskinfører og chauffør her i 11 år.

Helge Godtfeldt håber naturligvis, at Torben Clausen A/S har mindst 25 gode år foran sig:

- Firmaet udvikler sig hele tiden, og i løbet af de 13 år, jeg har arbejdet her, er jeg gået fra at have syv til nu 27 kolleger. Jeg tror, vi bliver ved med at udvikle os, men det skal selvfølgelig være i et tempo, hvor vi kan følge med, og vi skal heller ikke vokse os så store, så vi mister overblikket, forklarede Helge Godtfeldt.

Læs også