Ny formand hos Danske Svineproducenter

Ved Danske Svineproducenters generalforsamling gik formanden gennem de seneste seks år, Torben Poulsen, af og overlod formandsposten til 44-årige svineproducent Henrik Mortensen fra Overlade ved Løgstør.Den nye formand har 600 søer og producerer 16.000 slagtesvin årligt. Heraf de 6.000 i samarbejde med sin nabo. I modsætning til sin forgænger er Henrik Mortensen andelshaver hos Danish Crown og leverer også til Tican.Det eneste nye ansigt i bestyrelsen er den kun 30-årige Lars Andresen fra Tinglev, der blev valgt til bestyrelsen i stedet for den afgående formand Torben Poulsen.På valg var også Søren Helmer og Henrik Mortensen, der begge blev genvalgt, og hvor sidstnævnte efterfølgende blev valgt til foreningens nye formand.Nyvalgte Lars Andresen etablerede sig som svineproducent i 2008 og producerer årligt 15.000 slagtesvin fra 30 til 100 kilo, som leveres til det tyske marked.

Ved Danske Svineproducenters generalforsamling gik formanden gennem de seneste seks år, Torben Poulsen, af og overlod formandsposten til 44-årige svineproducent Henrik Mortensen fra Overlade ved Løgstør.

Den nye formand har 600 søer og producerer 16.000 slagtesvin årligt. Heraf de 6.000 i samarbejde med sin nabo. I modsætning til sin forgænger er Henrik Mortensen andelshaver hos Danish Crown og leverer også til Tican.

Det eneste nye ansigt i bestyrelsen er den kun 30-årige Lars Andresen fra Tinglev, der blev valgt til bestyrelsen i stedet for den afgående formand Torben Poulsen.

På valg var også Søren Helmer og Henrik Mortensen, der begge blev genvalgt, og hvor sidstnævnte efterfølgende blev valgt til foreningens nye formand.

Nyvalgte Lars Andresen etablerede sig som svineproducent i 2008 og producerer årligt 15.000 slagtesvin fra 30 til 100 kilo, som leveres til det tyske marked.

Læs også