Første arbejdsdag i nyt landbrugscenter

RÅDGIVNING: Flyttekasserne stod klar til udpakning, da de ansatte i Jysk Landbrugsrådgivning mødte ind til første arbejdsdag i det helt nye landbrugscenter ved Billund.

Fem mindre landbrugscentre er på vej til at blive til to nye storcentre hos Jysk Landbrugsrådgivning, JLBR. I går blev det første af de to centre officielt taget i brug, da de ansatte fra de tidligere centre i Grindsted og Give flyttede ind i det nye center på adressen Majsmarken 1 i udkanten af Billund.

Første arbejdsdag i det nye center blev indledt med morgenmøde for de ansatte, hvor direktør i Jysk Landbrugsrådgivning, Torben Jensen, og direktør-kollegaen Flemming Askjær bød velkommen i de nye rammer, der næste år følges af et tilsvarende nyt center, der er under opførelse ved Korskro nær Esbjerg, hvor de ansatte fra centrene i Varde, Bramming og Brørup samles.

Det blev til en uformel og underholdende gennemgang af det nye center, hvor alt det praktiske blev gennemgået – lige fra den nye kantine til de nye nøglekort.

- Og så håber jeg at I alle vil være med til at holde centret pænt, så det ikke ligner en slagmark på mandag, lød det muntert fra Torben Jensen, der også glæder sig til at få de nye rammer taget i brug for alvor.

Der bliver også mulighed for andre at se det nye landbrugscenter, når der fredag den 27. november fra kl. 13.00 – 16.00 afholdes officiel indvielse for landmænd, øvrige kunder, forretningsforbindelser og samarbejdspartnere.

Her vil der blive budt velkommen ved Jysk Landbrugsrådgivnings formand, Ole Jensen. Blandt indvielsestalerne vil også være Jysk Landbrugs formand, Knud Erik Nielsen, borgmester Ib Christensen, Billund, samt næstformand i Landbrug & Fødevarer, Niels Jørgen Pedersen, samt sidst men ikke mindst Jysk Landbrugsrådgivnings direktør Torben Jensen.

Læs også