Positiv demonstration

Mange lagde vejen forbi, da Valtras nye S-serie blev vist frem ved en traktordemonstration hos maskinforhandler, Rasmus Degn, ved Høng.

Det er flere år siden der har været afholdt maskindemonstration hos Rasmus Degn ved Høng, men nu skulle det være.

- Vi fik mulighed for at få den ny S-serie hjem for cirka tre uger siden, og så var det jo med at komme i gang, fortæller Mads Degn, der stablede demonstrationen på benene.

Men selvom der blev brugt kort tid på at planlægge arrangementet, var det alligevel meget vellykket, stemningen var god og der var mange besøgende.

- Der var cirka 300 besøgende, så det er helt overvældende, siger Mads Degn, der ikke havde regnet med, at der ville komme ret mange.

Kundeopbakning
- Mange af dem der var her for at kigge nærmere på traktorerne var eksisterende kunder, men der var da også folk fra andre folde, som var nysgerrige efter at se Valtras nye traktor, fortæller Mads Degn.

På dagen var der blandt andet besøg fra en landmand, der vaklede mellem Valtra traktoren og et andet mærke, og han blev overbevist ved traktordemontrationen hos Rasmus Degn, og har efterfølgende valgt Valtraen.

- Der var i det hele taget meget interesse for traktorerne, og jeg har efterfølgende lavet flere aftaler om private demonstrationer af maskinen. Faktisk skal jeg ud at demonstrere den allerede i morgen, fortæller Mads Degn.

Læs også