Succes på Bregentved

17.000 gæster lagde vejen forbi Bregentved i weekenden den 27.-28. juni, hvor 4H og Landboungdom åbnede portene for den 40. udgave af Børn og Dyr.2.000 flere besøgende end i 2008 nød en solskinsweekend i selskab med børn og dyr, halsbrækkende shows, traktortræk og mulighed for at lege i en halmborg, hvilket arrangørerne betegner som en succes.150 4H udstillere havde fundet vej til Bregentved, hvor der blev mønstret, striglet, pudset og poleret. Ikke et hår sad forkert på de udstillede dyr, som i udpræget grad var pyntet med glitter, blomster og fletninger. To nyskabelser

Kæledyrskue og Bamseskue var to nyskabelser, der tiltrak nye udstillere. 48 børn udstillede deres kæledyr på éndagsskuet i skuet, og også Bamseskuet var velbesøgt af unge udstillere.De to ekstra skuer krævede ikke medlemskab af 4H, og var ment som en mulighed for at kunne snuse til dyrskuestemningen uden at skulle være der i tre dage.Læs mere på side 3

17.000 gæster lagde vejen forbi Bregentved i weekenden den 27.-28. juni, hvor 4H og Landboungdom åbnede portene for den 40. udgave af Børn og Dyr.

2.000 flere besøgende end i 2008 nød en solskinsweekend i selskab med børn og dyr, halsbrækkende shows, traktortræk og mulighed for at lege i en halmborg, hvilket arrangørerne betegner som en succes.

150 4H udstillere havde fundet vej til Bregentved, hvor der blev mønstret, striglet, pudset og poleret. Ikke et hår sad forkert på de udstillede dyr, som i udpræget grad var pyntet med glitter, blomster og fletninger.

To nyskabelser
Kæledyrskue og Bamseskue var to nyskabelser, der tiltrak nye udstillere. 48 børn udstillede deres kæledyr på éndagsskuet i skuet, og også Bamseskuet var velbesøgt af unge udstillere.

De to ekstra skuer krævede ikke medlemskab af 4H, og var ment som en mulighed for at kunne snuse til dyrskuestemningen uden at skulle være der i tre dage.

Læs mere på side 3

Læs også