Fynbo første »Årets LU’er«

På LandboUngdoms årsmøde den 25. april blev prisen som »Årets LU’er« for første gang uddelt.Prisen vil fremover hvert år gå til et medlem, som har ydet en helt ekstraordinær indsats for LandboUngdom i det forgangne. Titlen som »Årets LU’er 2008« gik til 19-årige Rasmus Hunniche fra Vestfyns LandboUngdom, hvor han har været særdeles aktiv. Her er han bestyrelsesmedlem og på fynsplan er han leder af Klub 1. Desuden sidder Rasmus Hunniche med i Landsledelsen for Klub 1.- Rasmus er et naturligt samlingspunkt og god til at skaffe nye medlemmer gennem sit arbejde med Klub 1. Rasmus er en ildsjæl, der ikke tøver med at involvere sig. Hvis et arrangement ikke fungerer optimalt, tager Rasmus selv initiativ til at forbedre det, lød det fra LandboUngdoms formand, Michael »Boon« Pedersen, ved overrækkelsen af den nyindstiftede pris.Alle landets landboungdomsregion kan indstille kandidater, dog maksimum fem personer pr. region, og ud fra disse i alt otte indstillinger valgte dommerpanelet enstemmigt Rasmus Hunniche til at modtage prisen på 5.000 kroner og en vandrepokal.

På LandboUngdoms årsmøde den 25. april blev prisen som »Årets LU’er« for første gang uddelt.

Prisen vil fremover hvert år gå til et medlem, som har ydet en helt ekstraordinær indsats for LandboUngdom i det forgangne.

Titlen som »Årets LU’er 2008« gik til 19-årige Rasmus Hunniche fra Vestfyns LandboUngdom, hvor han har været særdeles aktiv. Her er han bestyrelsesmedlem og på fynsplan er han leder af Klub 1. Desuden sidder Rasmus Hunniche med i Landsledelsen for Klub 1.

- Rasmus er et naturligt samlingspunkt og god til at skaffe nye medlemmer gennem sit arbejde med Klub 1. Rasmus er en ildsjæl, der ikke tøver med at involvere sig. Hvis et arrangement ikke fungerer optimalt, tager Rasmus selv initiativ til at forbedre det, lød det fra LandboUngdoms formand, Michael »Boon« Pedersen, ved overrækkelsen af den nyindstiftede pris.

Alle landets landboungdomsregion kan indstille kandidater, dog maksimum fem personer pr. region, og ud fra disse i alt otte indstillinger valgte dommerpanelet enstemmigt Rasmus Hunniche til at modtage prisen på 5.000 kroner og en vandrepokal.

(2) 49-19-fy

Læs også