Vagtskifte i LandboMidtØst

Ved en reception på LandboMidtØsts afdeling i Viborg blev direktørskiftet mellem afgående direktør Leif Herløv og den nye direktør Jan Winther markeret. Kantinen var fuld af medlemmer og ansatte, der kunne sige både goddag og farvel.Formand for LandboMidtØst Steen Vindum, Kjellerup, bød Jan Winther velkommen. Han glæder sig til at fortsætte arbejdet med rådgivningsselskabet sammen med den nye direktør.- Du vil udvikling, og det passer godt til LandboMidtØst, sagde formanden, der samtidig roste den afgående direktør, Leif Herløv, for, at han afleverer en virksomhed, der trygt kan køre videre. LandboMidtØst blev etableret den 1. januar 2008 i et samarbejde mellem Århus-Hadsten Landboforening, Kronjysk Landboforening, Landbo Midt, Østjydsk Familielandbrug og Søhøjlandets Landboforening. Pr. 1. maj blev samarbejdet udvidet med Familielandbruget i Gl. Viborg Amt. LandboMidtØst har godt og vel 300 medarbejdere og omsatte i det første regnskabsår for 171 millioner kroner.


Ved en reception på LandboMidtØsts afdeling i Viborg blev direktørskiftet mellem afgående direktør Leif Herløv og den nye direktør Jan Winther markeret. Kantinen var fuld af medlemmer og ansatte, der kunne sige både goddag og farvel.

Formand for LandboMidtØst Steen Vindum, Kjellerup, bød Jan Winther velkommen. Han glæder sig til at fortsætte arbejdet med rådgivningsselskabet sammen med den nye direktør.

- Du vil udvikling, og det passer godt til LandboMidtØst, sagde formanden, der samtidig roste den afgående direktør, Leif Herløv, for, at han afleverer en virksomhed, der trygt kan køre videre.

LandboMidtØst blev etableret den 1. januar 2008 i et samarbejde mellem Århus-Hadsten Landboforening, Kronjysk Landboforening, Landbo Midt, Østjydsk Familielandbrug og Søhøjlandets Landboforening. Pr. 1. maj blev samarbejdet udvidet med Familielandbruget i Gl. Viborg Amt.

LandboMidtØst har godt og vel 300 medarbejdere og omsatte i det første regnskabsår for 171 millioner kroner.

 

Læs også