Ros til landboformand på rund dag

Der var dækket stort op i laden, da formand for Sydvestjysk Landboforening Varde, Peder Philipp forleden kunne fejre sin 50 års fødselsdag.

Af John Ankersen

Af John Ankersen

Blandt andet fra viceformand for Landboforeningerne, Gert Karkov, der foruden ros og anerkendelse af Peder Philipps mangeårige arbejde for landbruget, samtidig gav et muntert indblik i andre sider af fødselaren. Som da Peder Philipp for et par år siden i sin egenskab af formand for Ribe Dyrskue, havde inviteret superbokseren Brian Nielsen til et par omgange i ringen. Og den stædige fighter-ånd er ifølge Gert Karkov kendetegnende for fødselaren. Også forholdet til computere fik et par friske ord med på vejen:

- Du skiller dig klart ud fra resten af bestyrelsen i landboforeningen, ved som den eneste ikke at have en mail-adresse. Uden Vera, ville du ikke ane hvad der skete ude i verden, lød det fra Gert Karkov i hans tale til fødselaren.

Og Vera er såmænd Peder Philipps hustru, der ligeledes tog imod de mange gæster, der i løbet af dagen lagde vejen forbi for at ønske tillykke.

Læs også