Fem modeller med mere

NY TRAKTORLINIE: LMB A/S vil lagerføre traktorer i den nye CS-linie med henholdsvis 75, 78, 94, 110 og 150 hk i Danmark. Flere størrelser og udstyrskombinationer kan leveres på bestilling.

Der er der lagt i ovnen til skærpet konkurrence på nye områder fra CaseIH, nemlig fabriksudstyrede skovtraktorer og kompakttraktorer, når LMB Danmark A/S introducerer sin nye CS linie.

Traktorer i disse kategorier har tidligere været domineret af andre mærker.

- Ellers er der tale om at lagerføre et velvalgt udsnit af den nye modelrække op til 150 hk til erstatning for de hidtidige CX og MXC modeller fra CaseIH, fortæller direktør Jørgen Pedersen fra LMB Danmark.

- Ud over den nye CS serie vil LMB Danmark markedsføre MX Maxxum linien fra 100-170 hk, CVX linien fra 120-170 hk og den amerikansk producerede MX Magnum med motorstørrelser fra 180-300 hk.

Mellemserien, der har motorer fra 78 til 94 hk, leveres med vendegear (PowerShuttle), der betjenes fra et multikontrolhåndtag og tillader samme hastighed frem og tilbage. I hvert af de fire gearområder er der mulighed for koblingsfrit gearskifte. Desuden fås mellemserien med PowerShift transmission, der øver hastigheden med 18 procent i hvert gear.

De største modeller i den nye serie betegnes topserien. Her har LMB Danmark valgt at lagerføre to modeller, CS-110 og CS-150 med henholdsvis firecylindrede og sekscylindrede Sisumotorer.

- Med den store løftekapacitet og moderne transmissionssystem er de to CS topseriemodeller med til at gøre Maxxum modelrækken komplet. Topserien har standard PowerShift og vendegear, siger Jørgen Pedersen.

- Det betyder ikke, at det ikke kan lade sig gøre at få de øvrige CS modeller, der produceres på Steyrfabrikken i Østrig. Blot skal man for de øvrige modeller, og hvis man har særlige udstyrsønsker, påregne en leveringstid på typisk et par måneder, forklarer Jørgen Pedersen.

Det samme gælder de særligt udstyrede skov- og plantagemodeller samt kompakttraktorerne, med hvilke importøren håber at kunne erobre markedsandele hos kommuner og entreprenører.

Læs også