International klimakonference på dansk jord

Verden står midt i enorme udfordringer:  Der er behov for en øget fødevareproduktion til en voksende verdensbefolkning. Samtidig er klimaudfordringerne store og stiller derfor også krav til udvikling af viden og værktøjer til landbrugs- og fødevareproduktionen. Det skal sikre en bæredygtig sektor i fremtiden med hensyn til miljø og klima. 

Midt i disse udfordringer samler det danske agro-innovationshus Seges, forskere og virksomheder til international konference om fremtidens klimaløsning: »Agri-Food & Science Circle 2022«.

Konferencen finder sted 8.-9. september i København. 

Det er den første konference, der samler landbrugs- og fødevarebranchens forskere og virksomheder for at sætte fokus på, hvor løsningerne er på de store udfordringer.

- Opgaven er stor og kompleks, og derfor har vi brug for at tænke på tværs og forene virksomheder og forskere, så vi kan sætte kræfterne ind på løsninger, der kan få stor effekt fremadrettet, siger Lisbeth Henricksen, Direktør for Innovation i Seges.

- At vi internationalt og på tværs af fagligheder deler viden, dokumenterede resultater og forskning er helt afgørende for, at vi kan identificere de effektive klimavirkemidler, der er så stærkt brug for, og få sat fart på implementeringen af dem, siger hun.
 

Læs også