Plantekongressen tager højde for corona

Arrangørerne af Plantekongressen vil ikke samle 2.000 mennesker i Herning Kongrescenter, men det har de fundet en løsning på.

Det er stadig planen, at der afvikles årsmøde i plantesektionen og plantekongres den 12.-13. januar. Situationen omkring corona betyder imidlertid, at arrangørerne ikke vil samle 2.000 mennesker i Herning Kongrescenter.

De tre arrangører, Københavns Universitet, Aarhus Universitet og Seges vil derfor omdanne Plantekongressen til en hybrid, hvor deltagere kan vælge enten at møde op i Herning eller deltage digitalt.

- Vi er frygteligt kede af, at vi heller ikke denne gang kan holde den store kongres med faglighed, networking, festmiddag og debatter for fuld udblæsning. Det er vi mange, som havde glædet os til. Men situationen er, som den er, og vi gør nu alt for at skabe et godt fagligt arrangement, hvor danske landmænd, rådgivere og alle andre kan blive opdateret med den nyeste viden, siger afdelingschef Jens Elbæk, Seges og fortsætter:

- Vi har jo allerede et fantastisk program med fokus på tidens mest aktuelle dagsordener og en masse dygtige indlægsholdere. Nu plukker vi lidt i det og sammensætter et lidt mindre program med de mest praktiske og landmandsrettede emner inden for produktion, natur og miljø.

Situationen er, som den er, og vi gør nu alt for at skabe et godt fagligt arrangement

Jens Elbæk, afdelingschef, Seges

Læs også