Festlig fejring af nyrenoveret hovedbygning

Bygholm Landbrugsskole markerede med et åbent hus arrangement forleden, at den flotte hovedbygning nu er færdigrenoveret og klar til fremtiden

Blandt talerne ved den åbent hus og officielle indvielse af den renoverede hovedbygning på Kjærgård Landbrugsskole var Esbjergs borgmester Jesper Frost Rasmussen, (th). Til venstre skolens forstander Lasse Iversen Hansen. Esbjergs borgmester Jesper Frost Rasmussen stod for at klippe det røde bånd. Til venstre skolens forstander Lasse Iversen Hansen. Flotte nye rammer i hovedbygningen på Kjærgård Landbrugsskole, hvor blandt andet klasselokalerne er er blevet renoveret og moderniseret i oprindelig stil. Mange lagde vejen forbi, da Kjærgård Landbrugsskole markerede indvielsen af den renoverede hovedbygning med et åbent hus arrangement.

Det var en brand tilbage i 2020, der for alvor blev startskuddet for en gennemgribende renovering af hovedbygningen på Kjærgård Landbrugsskole ved Bramming i Sydjylland, der har en både lang og traditionsrig historie med sig.

Forleden markerede skolen så, at hovedbygningen nu er færdigrenoveret og klar til mange års brug fremadrettet.

Hér var der mulighed for at se nyrenoverede moderne undervisningslokaler, der er blevet renoveret i tråd med den oprindelige stil, ligesom der blev budt på officiel indvielse og taler.

Hovedtaler var borgmester i Esbjerg Kommune, Jesper Frost Rasmussen, der tillige stod for at klippe det røde bånd over som officiel indvielse af den nye hovedbygning.

Blandt de øvrige talere var skolens forstander Lasse Iversen Hansen og Jan Toft Nørgaard, der er bestyrelsesformand for Arla Foods og tidligere elev på Kjærgård Landbrugsskole.

Læs også