Konkursadvokater snydt for stort beløb

Den store kødkoncern Skare ved Vejen krakkede sidste år, og derfor er der indsat to kuratorer i from af Boris Frederiksen fra Poul Schmith/Kammeradvokaten og Corna Levin Munch fra firmaet Kirk Larsen & Ascanius. De mener nu, at de er blevet udsat for svindel i forbindelse med deres arbejde, skriver JydskeVestkysten.

Avisen skriver, at på tidspunktet for konkursen i februar sidste år var Skare-koncernen i besiddelse af et ganske stort varelager på 2.400 ton kød, som kuratorerne skulle have solgt. Det lykkedes til en pris på 73,5 millioner kroner, men en del af beløbet af kuratellet aldrig modtaget.

Det ene parti kødvarer blev solgt til en kunde i Spanien for et beløb på 775.000 kroner, men selvom den spanske kunde sendte dokumentation for at pengene var overført til kuratorerne, så blev pengene i stedet overført til en konto i Portugal.

Hvordan det kan lade sig gøre, ved kuratorerne ikke, men de afventer lige nu svar fra en spansk advokat i forhold til, hvad det vil koste af hyre vedkommende til sagen.

Læs også