Efter medlem trådte tilbage: Ny person i Danish Crowns bestyrelse

Danish Crowns kreds 1 var mandag aften samlet for at finde deres nye bestyrelsesmedlem. Valget faldt på 37-årige Rasmus Gramkow Pedersen, der kommer ind i bestyrelsen med et skarpt fokus på drift.

Arkivfoto

De nordjyske repræsentantskabsmedlemmer valgte mandag aften Rasmus Gramkow Pedersen som deres nye medlem af Danish Crowns AmbA-bestyrelse. Dermed overtager han kredsmandatet efter Thomas Kjær, der trak sig fra bestyrelsesarbejdet i fredags. For Rasmus Gramkow Pedersen var det ikke noget svært valg, da han blev opfordret til at stille op for kredsen.

- Vi er så dybt afhængige af et velfungerende Danish Crown. Det er en stor del af eksistensgrundlaget for os griseproducenter, og så skal vi også yde en indsats, hvis vi kan og vil, så vi påvirker det, vi kan, i den rigtige retning, siger Rasmus Gramkow Pedersen og fortsætter:

- Mit fokuspunkt er, at vi taber terræn og mangler konkurrencekraft. Vi skal kigge på driften og finde de huller, der skal lappes, så vi kan komme tilbage på sporet og få troværdigheden over for de ejere, der tror på Danish Crown.

Rasmus Gramkow Pedersen er 37 år og driver til dagligt en integreret produktion på 700 søer samt 400 ha. i Vadum nord for Aalborg. Alle slagtegrisene leveres til Danish Crown. Danish Crowns bestyrelse vil konstituere sig hurtigst muligt.

Læs også