Det er 10 år siden, Danish Crown Beef åbnede slagteriet i Holsted, hvor produktion og administration blev samlet.
22. august 2014 var en helt særlig dag i Holsted. Det var nemlig her, at slagteriet i Holsted åbnede, samlede både produktion og administration, og på den måde markerede Holsted som det nye centrum for Danish Crown Beef.
Det skriver Danish Crown Beef i sit nyhedsbrev.
Derfor var medarbejderne inviteret til en markering af 10-års jubilæet i Holsted.
- Det har været helt afgørende for vores udvikling, at vi har kunnet gøre det samlet fra Holsted. At vi har kunne arbejdet med udviklingen fra slagteri til fødevarevirksomhed skyldes for en stor del, at vi har haft Holsted, og det vil vi gerne markere og fejre med medarbejderne. Det var den helt rigtige beslutning, vi tog tilbage i 2009, og det kan vi nu 15 år senere fejre, siger CEO i Danish Crown Beef, Finn Klostermann i nyhedsbrevet.
Fabrikschef Palle Sørensen har gennem sin ansættelse i Danish Crown Beef fulgt udviklingen af Holsted og de seneste år selv som fabrikschef på stedet.
- Holsted har været med til at sætte nye standarder for produktionen og det vi arbejder med hver dag. Det betyder særligt rigtigt meget for arbejdsmiljø, som der blev tænkt ind i byggeriet, og det giver os meget i dag, at der blev tænkt langsigtet, da det blev besluttet at bygge Holsted, siger Palle Sørensen.
En af de medarbejdere, som faktisk havde første arbejdsdag, som slagteriet stod færdigt, er Goran Cucic. Han er glad for at kunne være med til at markere dagen med sine kolleger.
Goran Cucic husker tydeligt at træde ind på Danish Crown Beef for 10 år siden
- Jeg synes, at det har været spændende at være med til at starte Holsted op. Dengang var det jo det mest moderne slagteri i Nordeuropa med stort fokus på automation og robotter, som har haft en stor betydning for vores arbejde. Samtidig var det en anden måde at arbejde på, end det slagteri, hvor jeg kom fra. Især det store fokus på kvalitet har været spændende at arbejde med, siger Goran Cucic.