Østjysk maskinhandler skifter navn og indvier 5.300 kvm nybygget maskinforretning

Virksomheden, der ligger lidt syd for Randers, skifter både navn og domicil til oktober.

Fendt Full-Line forhandleren TBS og Askildrup Agro indvier en nybygget maskinforretning med 5.300 kvadratmeter bygninger og et stort befæstet udenomsareal. Samtidigt skifter Askildrup Agro navn og drives fremover under navnet TBS Askildrup. Det sker torsdag den 10. oktober, fremgår det af en pressemeddelelse fra virksomheden fredag.

Om bevæggrunden for at bygge en helt ny maskinforretning med tilhørende værksted, udstilling, lager, administration og personalefaciliteter på »bar mark« siger administrerende direktør Jan Garder, at det er den mest rationelle tilgang til udfordringerne.

- Dels er der krav om stor højde og kranfaciliteter i moderne værkstedshaller, for at man kan håndtere de store maskiner, så der er behov for helt nye bygninger, som ikke nødvendigvis passer ind der, hvor de oprindelige maskinforretninger ligger. Dels er det optimalt at placere en maskinforretning i et industrikvarter af hensyn til tilkørsel med maskintransporter i alle døgnets timer, og endeligt kræver vores aktiviteter efterhånden relativt store befæstede udenomsarealer, fastslår han.

Han understreger dog, at man ikke starter på »bar mark«, hvad angår personale. Den nye maskinforretning ligger tæt på Askildrup Agros nuværende adresse, så personalet får ikke længere på arbejde, men til gengæld bedre forhold, når de er mødt ind. Og når de gør det første gang, står der TBS Askildrup på facaden.

Indvielse og åbent hus

Det er Flemming Rasmussen, der af et par omgange har solgt sin maskinforretning Askildrup Agro til TBS Maskinpower. Han er fortsat daglig leder for forretningen, selvom den fra 10. oktober hedder TBS Askildrup, og han glæder sig meget over, at hans kolleger får moderne rammer om deres arbejde.

- Tiden var løbet fra vores nuværende faciliteter, så det er utroligt dejligt for både medarbejdere og kunder, at vi nu kan byde velkommen i en helt ny, lys og rationelt indrettet maskinforretning.

For at markere indvielsen og navneskiftet holder TBS Askildrup Åbent Hus for alle interesserede torsdag den 10. oktober fra kl. 14 til 20.

Læs også