Fjerkræproducent: Delslagtninger kan øge effektiviteten og give slagterierne mere kød nu
Fjerkræproducent Frederik Thomsen, Vendsyssel, er fortaler for delslagtninger, hvor landmanden kan udnytte de kvadratmeter, han allerede har og producere flere kg kød uden, at det går ud over dyrevelfærden.

- På den måde overholder vi stadig lovgivningen 100 procent. Altså når kyllingerne er små, kan man have flere i stalden, og vi kan udnytte de kvadratmeter, vi har, uden at det går ud over dyrevelfærden, forklarer Frederik Thomsen.
Fjerkræproducent Frederik Thomsen, Dammen Chicken ApS, Vendsyssel, oplever, at den danske fjerkræbranche har sovet i timen og er kommet bagud på flere parametre, blandt andet måden branchen udnytter deres stalde.
- Andre lande kan køre nogle flere kg igennem på grund af delslagtninger, forklarer han fra forrummet til en af sine stalde og fortsætter:
Vil du læse mere?
Kære læser, denne artikel fra Effektivt Landbrug er låst.
Kvalitetsjournalistik kræver research, ekspertise og adgang til relevante kilder.
Men vi vil rigtig gerne tilbyde dig et digitalt abonnement i 30 dage for kun 30 kroner.

Læs hele artiklen
Få straks adgang til at læse hele artiklen uden abonnement. Det koster kun 15 kr.
Allerede abonnent? Log ind her