Projekt skal sætte madproduktion i gang helt tæt på forbrugerne
Et nyt GUDP-projekt har kastet sig ud i det såkaldte »biocircular farming«, hvor formålet er at finde nøglen til, hvordan man i fremtiden kan producere fødevarer, dér hvor de indtages.

Det nye GUDP-projekt har til formål at gøre dyrkelsen af fødevarer så lokal og så tæt på slutkunden som muligt. Foto: Colourbox
Der skal i forbindelse med produktionen af fremtidens fødevarer laves kortere vej mellem jord og bord, hedder det sig. Vi skal helt ind i byerne, hvor forbrugerne befinder sig.
Eller det gælder i hvert fald dele af produktionen, hvis det står til projektleder Anders Thomsen fra NordicFlexHouse. Her er formålet at spare på behovet for transport af fødevarer ind og transport af affald ud af byerne.
Vil du læse mere?
Kære læser, denne artikel fra Effektivt Landbrug er låst.
Kvalitetsjournalistik kræver research, ekspertise og adgang til relevante kilder.
Men vi vil rigtig gerne tilbyde dig et digitalt abonnement i 30 dage for kun 30 kroner.

Læs hele artiklen
Få straks adgang til at læse hele artiklen uden abonnement. Det koster kun 15 kr.
Allerede abonnent? Log ind her