Business 03-01-2023 19:39:12 Nyt samarbejde skal promovere innovation af proteinalternativer Food tech startup The Better Meat Co. og Greenleaf Foods annoncerer en fælles udviklingsaftale om at producere den næste generation af alternative proteinprodukter. Det nye samarbejde mellem de to fødevareproducenter skal styrke innovationen af bedre og mere velsmagende kødalternativer samtidig med at konventionelle proteinprodukter også forbedres. Foto: The Better Meat Co. Victor Juul Grønbæk victor@effektivtlandbrug.dk Gem Datterselskabet af canadiske Maple Leaf Foods Inc. Har indgået et samarbejde med amerikanske food tech startup The Better Meat Co. om at bruge sit »Rhiza-mykoprotein« som en ingrediens i kødalternativer og konventionelt animalsk protein. Proteinet forventes at forbedre tekstur, øge udbyttet og forbedre ernæringsmæssige fordele på grund af dets høje protein- og jernindhold. Vil du læse mere? Prøv 30 dage for 30 kr. Dette indhold er forbeholdt vores abonnenter, men du kan få adgang på få minutter, med online abonnement. Allerede abonnent? Log ind Læs også Dagrofa Foodservice leverer overskud for første gang i en årrække Frej-direktør: Vi skal reducere animalsk forbrug i Danmark – men ikke lukke produktionen i morgen Nye tal offentliggjort: Storlandbrug går frem med næsten 50 millioner Nordjysk vækstkomet tilbyder alle ansatte medejerskab Maskinstationer lukker omkring John: - Vi mister stort set aldrig kunder til konkurrenter Biogasanlæg leverer igen stort tocifret millionoverskud