EU-projekt skal sætte fokus på alternative proteiner
Food & Bio Cluster Denmark er med, når et nyt europæisk samarbejde, Like-A-Pro, der skal finde andre kilder til protein i fødevarer end kød og bælgfrugter, løber over de næste fire år. Herfra er der især fokus på udvikling af nye proteinprodukter fra nye kilder.

Forbrugerinteressen for alternative proteiner er stigende, og der er brug for at udvikle flere og bedre produkter til at matche efterspørgslen, lyder det fra folkene bag EU-projektet Like-A-Ppro. Foto: Like-A-Pro
Hvordan kan vi udvide antallet af både animalske og plantebaserede proteinkilder til gavn for både klimaet og sundheden? Det er den problemstilling, som et nyt EU-projekt vil undersøge.
Vil du læse mere?
Kære læser, denne artikel fra Effektivt Landbrug er låst.
Kvalitetsjournalistik kræver research, ekspertise og adgang til relevante kilder.
Men vi vil rigtig gerne tilbyde dig et digitalt abonnement i 10 uger for kun 10 kroner om ugen.

Læs hele artiklen
Få straks adgang til at læse hele artiklen uden abonnement. Det koster kun 15 kr.
Allerede abonnent? Log ind her