Reducerer madspild: Fynsk slagteri samarbejder om bæredygtig fond
I en fælles mission om at reducere madspild og skabe madoplevelser i særklasse har slagteriet Grambogård og fødevareproducenten Reduced omdannet restproduktionen fra slagteriet til kvalitetsprodukter, der kan købes hos Dagrofa Foodservice.

Karsten Bøttker (tv.), kok og konceptchef i Dagrofa Foodservice, William Anton Lauf Olsen, Co-Founder af Reduced, Niels Skovby Jørgensen, salgs- og marketingchef i Reduced og Niels Beier, direktør på Grambogård. Foto: Dagrofa Foodservice
»One man's trash is another man's treasure«.
Sådan lyder det engelske ordsprog, hvis danske sidestilling er »Den enes død, den andens brød«, og dækker over, at tab og ulykke, der rammer nogen, kan være til gavn for andre. Og det gør sig gældende her.
Ved Tommerup på Fyn ligger slagteriet Grambogård, der er kendt for sit fokus på dyrevelfærd og kvalitetskød med udvalgte lokale landmænd, som sikrer, at dyrene får en god og tryg opvækst.
Vil du læse mere?
Kære læser, denne artikel fra Effektivt Landbrug er låst.
Kvalitetsjournalistik kræver research, ekspertise og adgang til relevante kilder.
Men vi vil rigtig gerne tilbyde dig et digitalt abonnement i 10 uger for kun 10 kroner om ugen.

Læs hele artiklen
Få straks adgang til at læse hele artiklen uden abonnement. Det koster kun 15 kr.
Allerede abonnent? Log ind her