Sydjysk fødevarevirksomhed vil binde fødevarer sammen med fermenteret korn
Efter mange års udvikling er nicheproducenten Ferm Food fra Bække klar med sin nye ingrediens til fødevareindustrien – en 100 procent naturlig og multifunktionel fuldkornsingrediens med en unik bindingsevne, der kan gøre en enorm forskel for fødevareproducenter i stort set alle fødevarekategorier.

Fotos: Ferm Food
Den Bække-baserede fødevarevirksomhed Ferm Food, der blev grundlagt i 2019, har udviklet en billig metode til fermentering af afgrøder som hestebønner og raps, hvor disse afgrøder kan indgå i en række produkter såsom kiks, brød og grønt kød, idet fermenteringen fjerner bitterstoffer, som ellers ville smage igennem i fødevarerne.
Vil du læse mere?
Kære læser, denne artikel fra Effektivt Landbrug er låst.
Kvalitetsjournalistik kræver research, ekspertise og adgang til relevante kilder.
Men vi vil rigtig gerne tilbyde dig et digitalt abonnement i 10 uger for kun 10 kroner om ugen.
Prøv os for 10 kr. om ugen
Allerede abonnement?
Log ind her

Læs hele artiklen
Få straks adgang til at læse hele artiklen uden abonnement. Det koster kun 15 kr.
Allerede abonnent? Log ind her