Fermenterede afgrøder kan blive booster til den plantebaserede fødevareproduktion
Et udviklingssamarbejde mellem fødevaregiganten Orkla Danmark og den danske ingrediensvirksomhed Ferm Food har båret frugt, og partnerne lancerer nu det første i en række af produkter med brugen af fermenteret rug, der skal løfte salget af plantebaserede fødevarer.

Plantebøffen her er lavet med fermenteret rug i et samarbejde mellem Ferm Food og Orkla Danmark. Foto: Orkla Danmark
Effektivt Landbrug skrev for nyligt om, at den sydjyske ingrediensvirksomhed, Ferm Food, der gennem fermentering af en række afgrøder har fundet en effektiv og billig måde at binde fødevarer sammen på.
Vil du læse mere?
Kære læser, denne artikel fra Effektivt Landbrug er låst.
Kvalitetsjournalistik kræver research, ekspertise og adgang til relevante kilder.
Men vi vil rigtig gerne tilbyde dig et digitalt abonnement i 10 uger for kun 10 kroner om ugen.
Prøv os for 10 kr. om ugen
Allerede abonnement?
Log ind her

Læs hele artiklen
Få straks adgang til at læse hele artiklen uden abonnement. Det koster kun 15 kr.
Allerede abonnent? Log ind her