Ny uddannelse skal sikre fremtidens fødevareproduktion
I fagligt fællesskab tilbyder DTU og Københavns Universitet en fælles masteruddannelse i bæredygtig og sikker fødevareproduktion. Med studiestart 9. februar er håbet at kunne klæde danske såvel som internationale spillere i fødevarebranchen på til at levere på bæredygtigheden uden at gå på kompromis med fødevaresikkerheden.

Den nye masteruddannelse fokuserer på bæredygtighed og fødevaresikkerhed i hele produktionskæden og skal være med til at sikre den bedste knowhow til fremtidens fødevareproduktion. Foto: Colourbox
Den konventionelle måde at tænke fødevareproduktion på er ved at være en forældet størrelse. Den globale fødevaresektor skal fremover fremstille fødevarer, der produceres bæredygtigt, men uden der bliver sløset på sikkerheden. Der er derfor et forventet stigende behov for kompetencer inden for både bæredygtige produktionsformer og fødevaresikkerhed.
Vil du læse mere?
Kære læser, denne artikel fra Effektivt Landbrug er låst.
Kvalitetsjournalistik kræver research, ekspertise og adgang til relevante kilder.
Men vi vil rigtig gerne tilbyde dig et digitalt abonnement i 10 uger for kun 10 kroner om ugen.

Læs hele artiklen
Få straks adgang til at læse hele artiklen uden abonnement. Det koster kun 15 kr.
Allerede abonnent? Log ind her