Snart kan du blive kandidat i bæredygtig og sikker fødevareproduktion
På DTU og KU vil man fra starten af 2022 tilbyde en fælles kandidatuddannelse i bæredygtig og sikker fødevareproduktion. Uddannelsen giver indsigt i det komplekse samspil mellem behovet for at øge bæredygtigheden i fødevaresektoren uden at gå på kompromis med fødevaresikkerheden.

Den nye online efteruddannelses-kandidat vil foregå over to år og vil give de studerende en direkte applikation på deres arbejde i fødevareindustrien. Foto: Pixabay
Verden ruster sig i disse tider på at ændre mange vaner, der har kostet planeten en del. Bæredygtighed er nutidens buzzword, og det kan kun gå for langsomt med at ændre nogle af de etablerede fødevareproducenters nuværende procedurer.
Vil du læse mere?
Kære læser, denne artikel fra Effektivt Landbrug er låst.
Kvalitetsjournalistik kræver research, ekspertise og adgang til relevante kilder.
Men vi vil rigtig gerne tilbyde dig et digitalt abonnement i 10 uger for kun 10 kroner om ugen.

Læs hele artiklen
Få straks adgang til at læse hele artiklen uden abonnement. Det koster kun 15 kr.
Allerede abonnent? Log ind her