Nestlé vil nu satse på kultiveret kød
Verdens største fødevareproducent, Nestlé, er i øjeblikket i gang med at undersøge de nyeste teknologier for produktion af laboratorieskabt kød – alt sammen med mere miljøvenlige produkter i sigtekornet.

En stor del af Nestlés fødevareinnovation lægger i øjeblikket stort fokus på teknologier, der skal skabe kødalternativer i laboratorier, der både er bæredygtige og velsmagende. Foto: Nestlé
Efterspørgslen på alternativer til de enorme mængder af kødprodukter, der spises hvert år på verdensplan, er med ændrede forbrugertendenser stadigt kraftigt stigende. Det gælder ikke kun plantebaseret kød, men også i høj grad det kultiverede kød skabt i laboratorier.
Vil du læse mere?
Kære læser, denne artikel fra Effektivt Landbrug er låst.
Kvalitetsjournalistik kræver research, ekspertise og adgang til relevante kilder.
Men vi vil rigtig gerne tilbyde dig et digitalt abonnement i 10 uger for kun 10 kroner om ugen.

Læs hele artiklen
Få straks adgang til at læse hele artiklen uden abonnement. Det koster kun 15 kr.
Allerede abonnent? Log ind her