Ny deep learning-teknologi skal opdage skimmel for Schulstad
En ny metode til at teste imod skimmel i fødevarevirksomheder skal reducere ventetiden, skære ned på madspild og sikre forbrugeren en endnu bedre oplevelse med Schulstads produkter - alt sammen baseret på kunstig intelligens.

- Vi anvender jo på ingen måde konserveringsmidler i vores produkter, som kan hæmme skimmelvækst, og derfor er det jo et naturligt produkt, vi har med at gøre, siger Dorte Haabegaard, central quality manager i Schulstad. Foto: Kuatro Group
Sikring af hygiejnen og renligheden i produktionen er en essentiel og ressourcekrævende opgave hos enhver fødevarevirksomhed, og her er brødproducenten Schulstad ingen undtagelse. Derfor var de også nysgerrige på at høre mere, da de blev kontaktet af teknologi-virksomheden Kuatro Group, der mente, de kunne skære drastisk ned i tiden, det tager at teste, hvorvidt der forefindes skimmel i produktionslinjen.
Vil du læse mere?
Kære læser, denne artikel fra Effektivt Landbrug er låst.
Kvalitetsjournalistik kræver research, ekspertise og adgang til relevante kilder.
Men vi vil rigtig gerne tilbyde dig et digitalt abonnement i 30 dage for kun 30 kroner.

Læs hele artiklen
Få straks adgang til at læse hele artiklen uden abonnement. Det koster kun 15 kr.
Allerede abonnent? Log ind her