Har knækket koden: Udnytter kartoflens fulde potentiale

Den danske ingrediensvirksomhed KMC kunne i sidste uge melde nyheden om, at man som de første i verden har formået at give kartoffelprotein den rette struktur, så det kan anvendes til plantebaseret kød ved at forbedre strukturen og de ernæringsmæssige kvaliteter. Det nye påfund er led i strategien om at udskifte animalske ingredienser med virksomhedens innovative ingredienser.

Adm. direktør i KMC Jesper Burgaard mener, at den nye teksturering af kartoffelproteinet har et enormt forretningspotentiale - både for virksomheden og for de leverende landmænd.

I takt med at verdens forbrugere bliver mere klimabevidste og skruer ned for indtagelsen af kød, er der brug for ikke bare plantebaserede alternativer, men alternativer, der også har den rette ernæringsmæssige substans og smag.

Vil du læse mere?

Prøv 30 dage for 30 kr.

Dette indhold er forbeholdt vores abonnenter, men du kan få adgang på få minutter, med online abonnement.

Allerede abonnent?

Læs også