Åbent hus blev et tilløbsstykke

Easy Agricare kunne i sidste måned fejre indvielsen af en helt ny produktionshal og to nye produktionslinjer på fabrikken på Nykøbing Mors.

Easy Agricare producerer sammen med datterselskaberne Sønderjysk Tørreindustri og Agroform strøelsesprodukter, beskæftigelsesmaterialer, fodertilsætningsstoffer, bærestoffer og produkter til energiproduktion.

I sidste måned kunne de invitere indenfor til indvielsen af en helt ny produktionshal og to nye produktionslinjer på fabrikken på Nykøbing Mors. Over 350 mennesker deltog

- Det er en glæde, at vi nu efter branden i 2022 endelig er på plads og i mål, sagde direktør Lars Sørensen og takkede medarbejdere, leverandørerne og samarbejdspartnere.

Easy Agricare indgår i en koncernstruktur, hvor Frandsbjerg Invest A/S er moderselskab for virksomheden og en hel række selskaber med aktiviteter indenfor landbrug, energi, transport, ejendomsinvesteringer samt produktion af halm og træbaserede produkter.

Byggeriet startede i oktober 2022 efter produktionshallen brændte ned månederne forinden. Allerede i september 2023 kunne man tage den første produktionslinje i brug og i dag kører der to separate produktionslinjer, således man er i fuld drift.

Det har betydet en kapacitetsforøgelse på cirka 100 procent og giver en samlet produktion på i alt 60.000 ton årligt.

I dag anvendes cirka 160-180 ton halm pr. produktionslinje svarende til 320-360 ton halm pr dag.

Læs også