Nyt DLG-domicil vinder Årets Kontorbyggeri 2021

'Aksen', som er navnet på DLG's nye domicil i Fredericia, med udsigt til Lillebælt, har vundet prisen som Årets Kontorbyggeri 2021. Bygningen huser dagligt omkring 300 medarbejdere i DLG-koncernen, hvor funktioner på tværs af organisationen nu er samlet - tættere på landbruget.

DLG´s nye hovedkvarter i Fredericia har fået fornem hæder i form af prisen som Årets Kontorbyggeri 2021. Pressefoto Stolte medarbejdere kunne se med fra oven i forbindelse med prisuddelingen. Pressefoto

På Ballesvej i Fredericia ligger Aksen - Årets Kontorbyggeri 2021. Det står klart efter Nohrcons årlige konkurrence, som består af en offentlig afstemning samt en fagjurys vurdering.

Aksen, som ligger lige ved Lillebælt, er DLG's nye domicil, som koncernen flyttede ind i for et lille år siden efter mange gode år på Axelborg i København.

DLG's koncernchef, Kristian Hundebøll siger:

- Det var en meget stor beslutning, da vi tilbage i 2017 bestemte os for at flytte en række funktioner fra Axelborg til Fredericia. Vi rykkede rødderne op og plantede dem igen ved Lillebælt, centralt i Danmark - tættere på vores ejere og kunder. Selvom det seneste år har været en noget anderledes begyndelse for et nyt byggeri, ser vi allerede det potentiale, de synergier og den fællesskabsfølelse, som omgivelserne her i Aksen giver os. Det er et fantastisk hus med dedikerede kollegaer."

Den nye bygning fik på grund af pandemien ikke den indvielse, som DLG havde ønsket sig i sommeren 2020. Til gengæld lavede koncernen en intern konkurrence, hvor man spurgte medarbejderen til råds om, hvad den nye bygning skulle hedde.

Resultatet blev 'Aksen', som ifølge Jesper Pagh, der er DLG´s COO og medlem af direktionen, dækker over flere elementer, der knytter sig til landbrugsselskabets DNA.

Læs også