Valtec bygger nyt på bar mark

Valtec-forhandler bygger ny maskinforretning nord for Gravens – på en bar mark i industriområdet ”Kornmarken”.

Umiddelbart nord for Gravens mellem Kolding og Egtved ligger industriområdet ”Kornmarken”. Her har Valtra-forhandleren Valtec netop købt en 25.000 kvadratmeter erhvervsgrund for at opføre en ny maskinforretning.

Det er ikke hver dag, der bygges en maskinforretning på bar mark, men ifølge firmaets adm. direktør Jan Garder er det i dette tilfælde den bedste løsning.

- Dels er vi fast besluttede på at udvikle vores maskinforretninger, så de kan matche kundernes behov, og det kræver større fysiske rammer. Dels vil vi tilbyde vores medarbejdere gode arbejdsforhold og personalefaciliteter. Og endelig er der ofte aktivitet udenfor almindelig arbejdstid i en maskinforretning som vores, så en placering uden umiddelbar nærhed til beboelse er at foretrække, konstraterer han.

Ikke på bar mark rent mandskabsmæssigt

Hvorfor Gravens? Hvorfor ikke nærmere på Kolding, eller måske ved motorvejen tæt på Vejen eller ?

Jan Garder kender godt spørgsmålene og forsikrer med et glimt i øjet alle om, at placeringen er overvejet nøje.

- Vi bygger måske nok på en bar mark, men vi starter ikke på bar bund med mandskab og kunder. Vi har helt bevidst arbejdet på at finde en egnet grund med gode adgangsforhold i nærheden af vores nuværende forretningsadresse i Gravens, så kontinuiteten i vores drift ikke påvirkes negativt af en flytning.

Han er sikker på, at man tværtimod vil opleve en meget positiv effekt af, at de ansatte får markant bedre forhold at arbejde under.

Endelig tegning ikke klar

Beslutningen er truffet, grunden købt og processen er gået i gang, og man har naturligvis en masterplan for projektet, men endnu er tegningen ikke ”låst”, for lige nu indhenter man input og ideer fra hele teamet, så helheden kan blive så god som mulig.

- Vi har valgt at involvere alle ansatte i en ide-generering for at sikre, at slutresultatet bliver så godt som muligt. Det forventer jeg mig faktisk en hel del a”, slutter Jan Garder.

Læs også